House PK

House PK


KENAPA PERLU SOKONG SHAHIDAN KASSIM SEBAGAI MT? WHY? WHY?

Posted: 18 Oct 2013 01:19 AM PDT

Sebabnya mudah saja dan aku yakin orang UMNO semua tahu pakcik ni sangat rajin., asal ada PRK je dia ni akan turun dan pergi ke tempat orang tak nak pergi, maksudnya dia ni sanggup pergi ke kampung orang asli, tempat pribumi yang sangat la jauh ke dalam adanya.

Masa takde jawatan pun dia kerja kuat, la ni dia jadi menteri pun hebat dia pertahan kerajaan di Parlimen. Dia ni sempoi dan selain orang muda UMNO perlukan orang lama macam Shahidan ni. Maka orang UMNO sekalian, sokong la Shahidan Kassim.

Untuk Shahidan tak perlu tulis panjang because he is a working man. Semua tahu dia ni memang rajin. All the best Dato Seri!

PANAS WEI! APA NASIB HAMIDAH OSMAN LEPAS NI?

Posted: 17 Oct 2013 07:25 AM PDT

Aku tertarik dengan artikel yang dibuat oleh RBF Online pasal Hamidah ni, apa kata kalau korang baca apa yang dia tulis oleh beliau,  klik sini
-------------------------------------------------------------------------------

Jom berjuang bersama rakan bloggers di Facebook!

Tunjukkan sokongan anda! Sila Like.

No comments:

Post a Comment

Marilah rakyat Malaysia, berikan pendapat anda supaya anda boleh meluahkan apa yang anda fikirkan kepada semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...