House PK

House PK


PANAS DAN TERKINI! KENYATAAN TPM TENTANG FITNAH KE ATAS MUKHRIZ! TOLONG SEBARKAN

Posted: 19 Oct 2013 12:16 AM PDT

Ini kenyataan TPM mengenai fitnah yang disebar oleh manusia tidak bertanggungjawab mengenai Mukhriz:

Saya menafikan kenyataan yg dibuat di dalam satu akaun fb mengenai dakwaan adanya keputusan jwtnkuasa disiplin umno ke atas Dato Mukhriz. Saya tidak mengeluarkan kenyataan tersebut dan akaun fb itu bukan milik saya. Saya telah meminta skmm menyiasat akaun fb tsbt. -TS Muhyiddin Yassin

PANAS BERAPI! CUBAAN TERAKHIR UNTUK JATUHKAN MUKHRIZ MAHATHIR - WAJIB BACA

Posted: 18 Oct 2013 12:49 PM PDT

Ini aku baru dapat tahu pasal berita yang sangat mengejutkan, Malaysia Insider harami sudah buat, mereka telah mula main kotor dengan merosakkan nama baik Mukhriz, Big Dog ada kupasannya DISINI, KLIK DAN BACA

Aku tak tau arahan siapa atau siapa upah Malaysian Insider untuk main cerita bodoh tak masuk akal ni. Mujur la berita ni cepat dapat disanggah oleh blogger tersebut bila menghubungi sendiri Mukhriz.

Aku nak share dnegan korang sikit, Mukhriz ni sebenarnya melalui jalan yang sangat sukar di negeri Selangor dan Pahang. Bab Pahang aku tak mahu cerita la sebab aku ramai dah tahu apa yang berlaku disana dan sekiranya kalau korng nak tau jugak, KLIK SINI

Tapi bab Selangor aku baru dapat tahu, ada arahan dari Ketua Perhubungan Negeri yang memaksa semua bahagian di Selangor supaya kekalkan yang 3 ada sekarang ni dan Mukhriz disekat dari berjumpa dengan perwakilan.

Semasa Mukhriz buat perjumpaan di Puchong, ramai gila yang turun dan kat situ la baru Mukhriz serta teamnya dapatt tahu ramai disekat dari berjumpa dengan Mukhriz. Benda macam ni amat mendukacitakan sebenarnya. Tak patut seorang pemimpin yang juga Ketua Perhubungan Negeri Selangor buat macam ni.

Aku harap perwakilan yang akan mengundi esok supaya menjadi rasional dan pastikan Mukhriz menang dengan cemerlang. Aku masih yakin akar umbi memang mahukan perubahan, please do the necessary changes ok?

Kesian Mukhriz tak habis-habis kena naya...semoga Allah memberi kemenangan kepada Mukhriz. Kepada yang cuba nak main kotor ni, insaflah, Allah Maha Melihat!

FINAL COUNTDOWN! ESOK AKAN TERBUKTI UMNO ADA MARUAH ATAU TIDAK - BACA LA KALAU BERANI

Posted: 18 Oct 2013 08:08 AM PDT

Menarik artikel dibuat oleh sahabat blogger Tukang Dok Peghati ni, WAJIB KENA BACA, KLIK SINI

Kalau ikut pada teori kenegerian yang aku siarkan semalam, KLIK SINI
Atau ini?
Itu terserah la pada korang sapa korang nak pilih, aku nak Zahid dan Mukhriz je. Aku tak nak tamak la kan? SO yang ketiga siapa saja aku tak kisah, tapi kalau boleh biarlah seseorang yang boleh buat kerja dan sayangkan negara ok?

Ini aku nak share doa dari Husin Lempoyang tentang pemilihan esok, BACA DOA TU kat sini

Satu je pesan aku, walau semua perlukan wang, tapi dalam keadaan sekarang ni parti UMNO perlukan adunan lama dan baru, kena nampak ada perubahan. Kalau tidak berubah dan masih macam dulu memang susah la, walau apa orang kata kita ada akal bukan?

Allah bagi kita akal untuk berfikir jangan jadi bodoh dan pilih ikut chai nanti parti hancur berkecai! Wang bukan segala-galanya. Kepada sahabat perwakilan sekalian, jangan jadi BANGKAI dan hancurkan parti hanya kerana DISURUH, atau DISOGOK ok. Buktikan UMNO memang bermaruah esok!

Ingat pemimpin yang korang pilih ni akan mewakili UMNO untuk PRU 14. SO jangan lupa, orang kasi chai, campak dalam longkang je. Buat pilihan demi masa depan parti, unless chai tu best ok kalau tak best dan sama je kasi buang je tau...all the best to UMNO.

ESOK KITA AKAN LIHAT UMNO NI MASIH RELEVAN ATAU TIDAK!

Ada ramai lagi, tapi cukup la pilihan aku untuk pemilihan kali ini, aku tak bagi chai, aku bagi nama-nama yang boleh menaikkan UMNO and please stop saying mereka ni semua korup ok. Kalau ya pun nak jatuhkan calon lain jangan la main kotor ok BANGKAI?

Selamat Mengundi!

BEST WEI! CALON BAHAGIAN PILIHAN HOUSE PK!

Posted: 18 Oct 2013 07:10 AM PDT

Ini adalah Dato Shalimin, beliau akan bertanding sebagai Ketua Bahagian Kamunting esok. Aku harap orang-orang Taiping akan menyokong beliau tanpa berbelah bahagi. Banyak yang dia sudah lakukan di UMNO Taiping dan terbaru Dato Shalimin berjaya membina bangunan UMNO di Kamunting.

Sorang lagi favorite aku yang akan bertanding di bahagian adalah Dato Rozabil, beliau akan bertanding sebagai naib ketua bahagian Arau

Aku harap orang dibahagian esok akan memberikan mereka undi dan sekaligus memenangkan mereka berdua ini. Come on perwakilan bahagian sekalian. You can do it! Support mereka. Tq

CALON-CALON INI LAYAK KE JADI MT? BIAR BETUL?

Posted: 18 Oct 2013 02:07 AM PDT

Layak ke dia ni? Apa? Tak layak kau kata? Biar betul, bagi aku CM Melaka ni memang anak jantan melayu yang beani sound Cinabeng kering-kering je. Dia ni memang power, kalau la di abukan CM aku rasa dia ni dah boleh bertanding jadi Ketua Pemuda hari tu tapi sebab dia CM baru maka dia kena concentrate kat Melaka dulu.

Gila la orang UMNO kalau ta pilih Brader Idris ni jadi MT beb. Semangat melayu dia memang ori punya. Aku doakan supaya dia menang. Siapa lahi, meh tengok kat bawah ni:

Siapa tak kenal Tajuddin ni? seorang yang tegas dan otai yang disegani kawan dan lawan, memang betul kadang-kadnag orang kata dia ni keras sangat tapi sedara sekalian, pergilah kawasan dia, hampir 70 peratus melayu dikawasan dia menyokong dia. Tak percaya pi la check sendiri. Kita kena guna otai lama ni.

Siapa lagi?

Ismail Sabri ni memang hebat orangnya, banyak benda masa dia jaga KPDNKK rakyat dapat nimati hingga sekarang terutama sekali Kedai Rakyat 1 Malaysia dan banyak lagi, tak perlu nak cerita banyak dia memang antara menteri yang perform. Kena pilih dia juga sebagai MT.

Above all that jangan lupa Azeez Rahim,

Sudha macam-macam Azeez buat, hanya orang buta saja takkan nampak apa yang telah Azeez buat untuk rakyat Malaysia. Dari bawak balik anak dara yang dibawa lari ke luar negara hingga le ke bantuan rakyat Malaysia yang ditimpa kesusahan seluruh dunia. Kerusi Baling yang paling susah nak menang pun dia boleh menang kat situ. Rugi kalau UMNO tak pilih dia sebagai MT.

Aku tak tau la mana satu pilihan korang tapi mereka ni adalah antara orang-orang yang patut korang pilih. All the best!

PANAS WEI! APA KELEBIHAN RAHMAN DAHLAN NI?

Posted: 18 Oct 2013 02:01 AM PDT

Apa kelebihan Rahman Dahlan ni? Nak tau? Meh kita baca apa yang ditulis oleh blogger GAP tentang beliau, aku tak kenal dia tapi aku tau Rahman ni seorang yang bijak dan patut ada dalam Majlis Tertinggi UMNO.

"rahman dahlan merupakan pemimpin pelapis terbaik yang umno sabah telah lahirkan.

keupayaannya di parlimen , mengupas isu dan berdepan secara langung dengan pakatan merupakan justifikasi terbaik mengapa beliau perlu dipilih."

Itu kata GAP dan sememangnya dia ni bila berhadapan dengan pembangkang cukup tegas adanya. Kita perlukan pemimpin yang berani macam ni. So, apalagi perwakilan UMNO. Korang wajib kena pilih dia sebagai MT UMNO.
-------------------------------------------------------------------------------

Jom berjuang bersama rakan bloggers di Facebook!

Tunjukkan sokongan anda! Sila Like.

No comments:

Post a Comment

Marilah rakyat Malaysia, berikan pendapat anda supaya anda boleh meluahkan apa yang anda fikirkan kepada semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...