House PK

House PK


TERIMA KASIH SEMUA YANG MENYOKONG MUKHRIZ MAHATHIR!

Posted: 19 Oct 2013 02:19 PM PDT

Akhirnya Muhkriz tewas dengan bergaya, kenapa aku cakap bergaya sebab dia kalah hanya 9 undi sahaja dengan Hisham. Mukhriz dapat 91 dan Hisham dapat 100. Macam-macam benda terjadi, tak payah la aku nak ceritakan buat masa ni.

Apa pun, bagi aku secara moralnya mukhriz menang hari ini kerana dia bukan calon yang diendorse pihak atasan dan dia banyak disekat dan macam-maca dia hadapi tapi dia tetap mendapat sokongan 91 bahagian dan yang paling hebat sekali dia dapat sokongan dari Bahagian REMBAU!

Mukhriz telah membuktikan malam ini bahawa dia adalah future leader dan kita kena terus sokong dia supaya dia menjadi Naib Presiden no 1 pada pemilihan akan datang datang iaitu 3 tahun dari sekarang.

Kepada penyokong-penyokong Mukhriz diluar sana, jangan putus asa, perjalanan masih jauh lagi dan perjuangan belum selesai. Maju ke hadapan dan Perjuangan diteruskan. Mukhriz ada satu lagi tugas yang perlu dia lakukan iaitu PRK Sg Limau.

Aku akan tetap bersama Mukhriz forever!

Tahniah kepada Zahid Hamidi kerana menang dengan cemerlang, begitu juga Shafie Afdal. Hisham juga kena muhasabah diri. Mesej sudah jelas. Selamat menjalankan tugas kepada yang menang.

HEBAT! SELANGOR BANYAK BAGI UNDI NAIB PRESIDEN PADA MUKHRIZ MAHATHIR!

Posted: 19 Oct 2013 03:58 AM PDT

Aku dapat tahu mukhriz menang di banyak bahagian di Selangor, setakat ni Subang, Kuala Langat, Ampang, Shah Alam, Kapar, Selayang, Hulu Selangor dan Gombak Mukhriz menang. Hebat Selangor ni...just stay tune untuk keputusan terkini ok...

LAGI KEPUTUSAN TERKINI NAIB PRESIDEN! HISHAM DAN MUKHRIZ SANGAT SENGIT ADANYA!

Posted: 19 Oct 2013 03:18 AM PDT

RM0.00 19/10:Unofficial/Vice President(6 pm): Zahid Hamidi(85 divisions), Shafie Apdal (75), Hishammuddin(45), Mukhriz (42), Ali Rustam (6), Isa (5)-Bernama

KEPUTUSAN TERKINI NAIB PRESIDEN UMNO!

Posted: 19 Oct 2013 01:35 AM PDT

@bernamadotcom: UMNO (4 ptg)/tidak rasmi: Zahid Hamidi (30 bahagian), Shafie Apdal  (24), Hishammuddin (18), Mukhriz (15), Ali Rustam (3), Isa (3)
-------------------------------------------------------------------------------

Jom berjuang bersama rakan bloggers di Facebook!

Tunjukkan sokongan anda! Sila Like.

No comments:

Post a Comment

Marilah rakyat Malaysia, berikan pendapat anda supaya anda boleh meluahkan apa yang anda fikirkan kepada semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...