Kedah Ke KL

Kedah Ke KL


#HOT!! Lepas Seks Bebas, Seks Dengan Haiwan Pun OK? #antiCOMANGO

Posted: 30 Mar 2014 06:12 AM PDTTak sudah-sudah COMANGO datang buat pelbagai tuntutan di Malaysia. Apa yang mereka nak sebenarnya?


COMANGO menuntut berikut:


Ia sebahagian dari tuntutan COMANGO yang selari dengan babi penggiat Hak Asasi Manusia (HAM) antarabangsa yang menguasai Bangsa-Bangsa bersatu dari negara barat Amerika dan barat Eropah:


Tuntutan itu adalah:


COMANGO menafikan tuduhan itu dan Marina Mahathir pun menafikan terlibat konon padahal beliau adalah sebahagian dari Sister in "Sesat".


Dalam COMANGO ada:


Agenda SOGI ini adalah sebahagian dari agenda puak-puak HAM yang mana termasuk puak-puak yang mnuntut hak kebebasan seks.

Sama-sama dalam hak ini adalah hak untuk toron binatang:


Dulu di negara barat, gay diharamkan tetapi hasil usaha aktivis gay dan gerak kerja lobi, dialog dan lain-lain, mereka berjaya mendapat pengaruh politik dna akhirnya gay dihalalkan dan gereja tak boleh buat apa-apa.

Bayangkan hari ini, di Amerika sudah timbul pula bahawa satu hari hak seks dengan binatang pun akan dituntut....Seks dengan binatang? Biar betul? Sambung baca TheUnspinners

Tak risaukah kita dengan keadaan seperti ini? Agak-agaklah kann.. siapa yang dok jemput dan sokong semua bahana ni masuk ke Malaysia?

Siapa yang mula mengelarkan diri, kononnya pejuang hak asasi manusia? Sudah tentulah si peliwat tegar tu. Andaikata kalau Malaysia bersetuju dengan COMANGO, bermakna seks bebas di halalkan. Jadi meliwat bukan lagi satu kesalahan di Malaysia.

Jadi tuduhan pada Anwar pun gugur, Anwar bebas, malah Anwar boleh meliwat sesiapa saja yang dia nak.

McTheory:
Pertahankan negara dari dicabuli oleh COMANGO!

INFO! Raja Bomoh Sahabat Anwar, Pernah Jaga Wan Azizah?

Posted: 30 Mar 2014 02:12 AM PDT


Betul ke Raja Bomoh ni dulu sahabat baik Anwar? Malah beliau pernah diberi amanah oleh Anwar supaya menjaga Wan Azizah, ketika Anwar di dalam penjara dulu.

Gambar diatas menjadi saksi, bahawa beliau memang rapat dengan keluarga Anwar. Tapi kenapa sekarang Anwar tak mengaku bahawa dia kenal dengan Raja Bomoh ni?

Jom kita video pengakuan Raja Bomoh Tampar Boya..


INFO!! Berita Baik Pada Rakyat Kedah, Kit Kelahiran Percuma! #HanyaDiKedah

Posted: 29 Mar 2014 11:12 PM PDT


Berita baik kepada bakal-bakal ibu yang akan melahirkan anak pada tahun ini. Kerajaan negeri Kedah akan menghulurkan sumbangan Kit Kelahiran kepada semua bayi yang baharu dilahirkan di negeri Kedah bermula bulan ini melalui Skim Intensif Kelahiran Anak (IKA). #IKA

Kit Kelahiran ini mengandungi keperluan khas bayi seperti botol susu, selimut dan pakaian.  Skim Insensif Kelahiran Anak (IKA) diwujudkan adalah bertujuan membantu meringankan beban kewangan suami isteri/ ibu bapa dalam membuat persediaan bagi menyambut kelahiran dan kehadiran bayi baru dalam institusi keluarga.

Kelayakan

  • Anak mestilah warganegara Malaysia dan dilahirkan di Negeri Kedah; atau
  • Ibu atau bapa kepada anak yang dilahirkan mestilah rakyat Negeri Kedah dan menetap di Negeri Kedah – pengesahan daripada JKK/Penghulu; atau
  • Ibu atau bapa yang bukan Negeri Kedah telah menetap dan menjadi pengundi di Negeri Kedah lebih daripada 5 tahun – perlukan pengesahan JKK/Penghulu
  • Anak yang dilahirkan mulai 1 Januari 2014
Permohonan hendaklah dibuat melalui Borang Skim Insentif Kelahiran Anak yang boleh didapati di mana-mana pejabat berikut :-
  •   Pejabat Daerah berhampiran
  •   Pejabat Kebajikan Masyarakat Daerah
  •   Pejabat Penghulu
  •   Pusat Khidmat ADUN/Parlimen
  •   Pejabat Majlis Pembangunan Wanita Kawasan Parlimen
Permohonan boleh dibuat apabila anak telah dilahirkan. Maklumat dalam borang permohonan yang telah lengkap hendaklah disahkan sama ada oleh Pegawai Daerah/ wakil atau Ahli Parlimen atau ADUN atau Pengerusi MPWK atau Penghulu Mukim/ Pegawai Perubatan Hospital.

Semua permohonan untuk skim ini hendaklah dimajukan kepada Pegawai Kebajikan Masyarakat Daerah berhampiran atau kepada Pengarah Kebajikan Masyarakat Negeri Kedah untuk kelulusan.

Borang juga boleh dimuat turun di laman web IKA 

P/s: Bantuan ni, pada semua yaa.. dia tak kira bendera kaler apa pun. hihi..


McTheory:
Satu lagi janji BN Kedah sudah ditunaikan!!

INFO! Objek di Lautan Hindi Bukanlah Serpihan Pesawat #MH370!

Posted: 29 Mar 2014 09:25 PM PDTOBJEK melengkung yang terdapat dilautan luar pantai Australia Barat bukan daripada pesawat Malaysia Airlines Penerbangan MH370 yang hilang, kata jurucakap AMSA


Kapal Cina Haixun 01 dan HMAS Success Australia dilaporkan telah berjaya mengambil beberapa objek dari lautan tetapi setakat ini tiada satu pun yang disahkan berkaitan dengan pesawat MH370, kata pegawai penyelamat maritim Australia.

Objek yang dijumpai itu hanyalah objek yang berkaitan alatan memancing dan sampah sarap sahaja, katanya lagi.

AMSA melaporkan cuaca di kawasan pencarian ini diramal akan bertambah buruk pada hari Ahad (hari ini) dengan ombak dan awan yang terlalu rendah.


Agensi berita China Xinhua melaporkan semalam bahawa sebuah pesawat tentera Cina, Ilyushin IL -76 , telah mengesan tiga objek terapung warna putih, merah dan oren , masing-masing, daripada ketinggian 300 meter.

AMSA pagi ini mengumumkan operasi mencari masih diteruskan walaupun cuaca semakin buruk.

Operasi udara dan laut sekali lagi akan memberi tumpuan kepada zon pencarian baru , 319,000 km persegi terletak kira-kira 1850km barat Perth.

Sementara itu, tiga pesawat RAAF Orion bersama-sama dengan Orions Jepun dan Korea, Tentera Laut Amerika Syarikat P-8 Poseideon , seorang Cina Ilyushin IL- 76 dan dua C130 Hercules Malaysia dijangka mengambil bahagian dalam usaha mencari MH370.

#HOT!! Nik Aziz Menangis Sambil Minta Maaf Terhadap Dosanya!!

Posted: 29 Mar 2014 06:12 PM PDT


Hari ini Mc agak terkejut apabila dimaklumkan Nik Aziz meminta maaf kepada semua rakyat Kelantan di atas segala kesilapan yang beliau lakukan sepanjang memimpin Kelantan sebelum ini.

Nik Aziz memohon maaf ketika beliau menyampaikan kuliah subuhnya di Masjid Pulau Melaka yang terletak di sebelah rumahnya.

Bahkan, Nik Aziz mengaitkan sakit yang beliau alami sekarang adalah kifaarat (balasan untuk membersihkan dosa) daripada dosa dilakukan selama memimpin Kelantan.


"Maafkan segala kesilapan saya selama saya pimpin Kelantan. Ni sakit saya mungkin Allah nak kifaarat dosa saya atas apa kesalahan saya buat selama saya pimpin Kelantan," kata bekas menteri besar Kelantan yang paling lama memimpin negeri itu pagi tadi.

Keadaan bertambah pelik apabila, selalunya Nik Aziz akan membelakangkan makmum ketika memberikan tazkirah Subuh di masjid, tetapi pagi ini beliau mengadap Jemaah yang memenuhi Masjid Pulau Melaka.

Sebelum ini, Mufti Perak, Tan Sri Harussani Zakaria ini pernah menegur Nik Aziz kerana menyampaikan tazkirah sambil membelakangkan orang yang mendengar tazkirahnya.

Umum tahu, sekarang Nik Aziz sedang mengalami masalah prostat sehingga terpaksa membawa beg plastik untuk menampung urinnya. Malah beliau juga mengalami sakit-sakit lain dan sakit tua.

Mc bukan Tuhan nak hukum Nik Aziz, tetapi bila beliau dalam politik, rasanya berjuta rakyat Malaysia yang terasa hati dengan beliau bila kenyataan agama selalu beliau politikkan.

Moga Allah ampunkan dosa Nik Aziz..


McTheory:
Dengan orang UMNO taknak minta maaf ka?
-------------------------------------------------------------------------------

Jom berjuang bersama rakan bloggers di Facebook!

Tunjukkan sokongan anda! Sila Like.

No comments:

Post a Comment

Marilah rakyat Malaysia, berikan pendapat anda supaya anda boleh meluahkan apa yang anda fikirkan kepada semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...