House PK

House PK


KETUM BERKUNYIT! DOKUMEN KAJANG MOVE AKHIRNYA TERDEDAH JUGA? RAFIZI MENGAKU?

Posted: 19 Aug 2014 11:49 PM PDT

Macam biasa PKR melalui Rafizi bila dah kantoi kata ini bukan dokumen mereka, yalah yalah PKR aku percaya la apa korang cakap sama macam aku percaya Anwar tak liwat Saiful tapi air mani dia tumpah sejauh 4cm ke dalam dubur Saiful kan?

Korang nak tahu apa yang PKR marah sangat sekarang ni? Dokumen Kajang Move sudah expose la. Itu yang depa jadi tak keruan tu. Aku copy dari blog Cili Padi kat bawah ni







Rafizi penipu beb! Bend ani semua tahu Rafizi adalah Paar Tragedi dalam PKR. Mula-mula masa tersebar kisah Kajang Move ni Rafizi kata ini semua fitnah UMNO pastu Langkah Kajang ni memang ada. Aku tertarik dengan satu komen dalam blog Cili Padi pasal penipuan Fahmi dan Rafizi:

Fahmi PEMBOHONG BESAR kononnya rafizi menamakan strategi ini sebagai 'Serampang Kajang'

Jika dilihat kepada pautan ke blog Rafizi yang Fahmi berikan ia bertarikh 30 Januari 2014, tetapi dalam blog yang sama bertarikh 7 Ogos 2014, Rafizi telah menulis perkara berikut:

"Rundingan menyelesaikan tuntutan hutang di luar mahkamah dipercepatkan selepas KEADILAN mengumumkan Kajang Move pada 28 Januari 2014. Sebelum pengumuman dibuat, YAB Tan Sri Khalid Ibrahim telah terlebih dahulu dimaklumkan keputusan dan permintaan parti pada 26 Januari 2014 supaya beliau berundur dan beliau menyatakan persetujuan kepada keputusan parti itu"

MEMANG SAH PENCACAI DAN PEMIMPIN PKR ADALAH PEMBOHONG DAN PENIPU RAKYAT YANG NYATA... KANTOI..!!!!!!!!

So korang boleh nilaikan sendiri wahai rakyat Malaysia yang Allah bagi akal. Jangan la asyik kemaruk dok percaya apa yang mereka kata saja. Dokumen ini terlampau detail dan aku nak kata ikhlas ni, maaf la ya, UMNO tak le sebijak ini untuk nak buat dokumen semua. Bab nak memalsukan dokumen ni memang kepakaran mereka.

Aku yakin diokumen ini adalah original sebab itu depa menggelabah semacam. Biasa la bend ani boleh terbocor sebabnya mudah saja, PKR sedang berantakan sesama sendiri. Ada banyak kem dalam PKR ni pun. Aku rasa yang tak puashati dengan Rafizi pun ramai dalam PKR ni dan mereka la yang sebarkan benda ni.

Cilakak punya Rapussy, tak nak ngaku pulak ya? Yalah siapa nak mengaku berak kat tengah jalan kan? Sama la macam Anwar pun dah liwat air sudah masuk kata ini semua konspirasi UMNO. Aku harap pihak berkuasa ambil tindakan yang sepatutnya terhadap PKR. Mereka ni sudah menjadi terlampau bahaya untuk negara kita.

Apa punya sial punya parti la PKR ni dari ditubuhkan sampai hari ini asyik bikin onar je. Dan lagi aku pening bila ada manusia sakit jiwa yang asyik masyuk dok sokong PKR Dajjal ni.
-------------------------------------------------------------------------------

Jom berjuang bersama rakan bloggers di Facebook!

Tunjukkan sokongan anda! Sila Like.

No comments:

Post a Comment

Marilah rakyat Malaysia, berikan pendapat anda supaya anda boleh meluahkan apa yang anda fikirkan kepada semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...