House PK

House PK


PANAS BERAPI! PENDUDUK KAJANG DILANDA BANJIR LAGI - MANA WAN AZIZAH?

Posted: 29 Sep 2014 08:26 AM PDT


Inilah rupa Kajang petang tadi yang dilanda banjir kilat. Asal hujan sikit je terus banjir kat kawasan ini dan kita pun tengah cari ni mana dia wakil rakyat Kajang ni?

Hilang? Kecewa sebab tak dapat jadi MB? Inilah masalahnya bila korang wahai penduduk Kajang pilih wakil rakyat yang bebal nak mampos macam ni.

Dia tak peduli pun pasal korang. Harung la banjir tu ya penduduk Kajang. Padan muka hangpa dan aku hanya boleh menangis dalam kelambu je bila tengok keadaan korang ni.

Tahniah sekali lagi penduduk Kajang. Patutnya dia kena cari jalan untuk atasi masalah korang tapi nak buat macamana dia dok gila nak jadi MB je...

Sabor je la

CILI KENA TARUK! APAKAH NILAI PAS DIMATA DAP? HANJENG? VAVI?

Posted: 29 Sep 2014 04:52 AM PDT

Ini saja nilai PAS dimata DAP. Yalah nak buat macamana kan? Pas memang suka menjadi anjing DAP kan? Kan? Kan?

Dengan PKR pun kena tipu dari 4 exco dah tinggal 3 je sekarang ni? Aku tak kesian pun kat PAS sebab padan dengan  muka korang kan, berlagak nak mampos kan selalu?

Korang hina UMNO selalu kan? UMNO tak sempurna beb tapi hakikatnya UMNo is way much better than PAS in every way.

Salah ke apa yang aku cakap ni?
-------------------------------------------------------------------------------

Jom berjuang bersama rakan bloggers di Facebook!

Tunjukkan sokongan anda! Sila Like.

No comments:

Post a Comment

Marilah rakyat Malaysia, berikan pendapat anda supaya anda boleh meluahkan apa yang anda fikirkan kepada semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...