Tablet murah ada kamera dan wifi

Tadi saya jalan-jalan kat Lazada #MycyberSALE terserenpak dengan tablet yang murah ni siap ada kamera dan boleh wifi lagi. Memang dah ada dalam hati nak cari tablet murah untuk kanak-kanak buat main game nih, biar kasak skit, rosak pun takpe le kan sebab harga murah jer.


Di sebabkan Lazada tengah sale sampai 1 Oktober nih, harga tablet murah nih kurang 60% dari asal iaitu rm99 sahaja untuk tablet murah kanak-kanak nak main game.


Ada berani? Daripada korang bagi anak korang main smartphone korang yang mahal tuh, baik le beli satu tablet murah bajet nih untuk dia main, budak-budak mana le kira sangat brand-brand ni kan janji dapat bentuk seperti tablet.

Tablet murah ada wifi dan camera
Tablet murah jer


Tablet murah rm99 je...


Agak-agak berbaloi ke tak? Boleh le kan. Tablet ni  hardware tak kisah sangat, software tuh penting. Nama penuh tablet murah ni ialah :


Android Tablet 8GB Dual Core with Camera, Wifi


Nampak tuh, guna android lagih. Kamera pun ada dan juga boleh wifi untuk download game. Lepak kedai mamak kan budak-budak suka main games.

Nak try usha? Boleh jer terus ke:


Dekat serach tuh, korang copy paste " android tablet 8GB Dual Core with Camera, Wifi " mesti jumpa cari lah.

3-4 hari kan lazada akan hantar tabler murah ni kat alamat korang.

Selamat main games.
-------------------------------------------------------------------------------

Jom berjuang bersama rakan bloggers di Facebook!

Tunjukkan sokongan anda! Sila Like.

No comments:

Post a Comment

Marilah rakyat Malaysia, berikan pendapat anda supaya anda boleh meluahkan apa yang anda fikirkan kepada semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...