House PK

House PK


CILI KASI TARUK! ZAIRIL KHIR MELAYU CELUP KANTOI SEBAB POSTKAN SENDIRI GAMBAR DIA BERCUMBUAN DENGAN DYANA SOFEA!

Posted: 20 Oct 2014 05:13 AM PDT

Lu mau tipu sapa apek? Kata [agi tadi nak buat report polis, jenuh reporter tunggu akan kehadiran Zairil; dan Dyana, tapi sampai ke sudah tak datang pun Cina menyamar melayu ni.
Last-last katanya lawyer dia tak bagi buat report polis. Mungkin mereka dah belajar akan kesilapan yang pernah dibuat Anwar dulu tentang tuduhan Ummi Hafilda yang akhirnya memakan diri Anwar sendiri. Kita bukan nak menuduh tapi kalau anak jantan buat la report polis kan?

Yammy apa dah jadi dengan nak kau ni Yammy oi? Kesian aku tengok kau Yammy. Dari satu cina ke cina yang lain dia bertukar tangan, kau tak marah ke Yammy? Sedih aku tengok anak melayu diperlakukan begini oleh klaum koneknya terlampau kecik ni..

Zairil, toksah tipu la, kau sendiri yang upkan gambar ni, kununnya untuk private pastu bila terpublic dah terkantoi maka kau delete dan kata akaun kena hack, lancau la alasan sama je semua bagi, asal dah terlepas cakap dan takut kata akaun kena hack. Inikah ICON anak muda melayu DAP? Seks bebas anyone?

TAHNIAH KEPADA MELAYU-MELAYU YANG PEGANG ANJING! LEPAS NI APA PULAK? PEGANG BABI?

Posted: 20 Oct 2014 03:30 AM PDT










INI YANG MELULUSKAN!
INI YANG MENGANJURKAN!

INI YANG MENYOKONG PENUH!
What next?

a) I Want To Read The Bible - Mengurangkan prejudis umat Islam kepada kitab Bible

b) I Want To Eat Bak Kut Teh - Mengurangkan prejudis umat Islam kepada keenakan Bak Kut Teh


c) I Want To Sleep With An LGBT - Mengurangkan prejudis umat Islam kepada golongan Lesbian, Gay, Bisexual dan Transgender

d) I Want To Kiss Zairil Khir Johari - Mengurangkan prejudis gadis Islam kepada lelaki Tionghua

dan yang pasti mendapat sambutan hangat

e) I Want To Touch Zuraida Mak Lampir - Mengurangkan prejudis umat Islam kepada entiti paranormal

House PK: Ini semua aku kutip dari facebook. Lepas ni apa pulak ek?

 Penang dah buat parti bogel hari tu, tunggu nak buat larian bogel besar-besaran lepas ni suapaya boleh mengurangkan prejudis terhadap BAJU?

PENJELASAN USTAZ KAZIM ELIAS TENTANG ISU INI, KLIK SINI

TERKINI! GERAKAN SUDAH GANTUNG KEAHLIAN TAN LAI SOON RACIST!

Posted: 20 Oct 2014 02:58 AM PDT

GERAKAN gantung keahlian dan beri surat tunjuk sebab pada Tan Lai Soon, perwakilan Johor di AGM parti itu semalam kata orang melayu adalah pendatang. Sumber Agenda News.

Kasi pecat je si racist ni....
-------------------------------------------------------------------------------

Jom berjuang bersama rakan bloggers di Facebook!

Tunjukkan sokongan anda! Sila Like.

No comments:

Post a Comment

Marilah rakyat Malaysia, berikan pendapat anda supaya anda boleh meluahkan apa yang anda fikirkan kepada semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...