Kedah Ke KL

Kedah Ke KL


Rakyat Sokong Kerana Saya Menentang Kemungkaran dan Kebatilan! - Tan Sri Muhyiddin

Posted: 02 Mar 2016 09:40 PM PST


KUALA LUMPUR - Sidang Media tergempar oleh Tan Sri Muhyiddin, Datuk Sri Shafei Apdal dan Dato Seri Hj Mukhriz Mahathir di Astro Awani sebentar tadi menyentuh tentang isu pengantungan beliau, dan beliau mengatakan bahawa pengantungan beliau yang ditetapkan oleh Majlis Tertinggi ialah tidak wajar, tidak mengikut proses biasa, dan alasan bahawa beliau tidak melakukan tugas Timbalan Presiden adalah tidak benar.

Beliau akan merujuk kepada ROS tentang perkara tersebut.

Kedua, beliau menegaskan bahawa beliau akan terus kekal dalam UMNO kerana tidak ada sebab untuk beliau meninggalkan perjuangan parti itu. Malah beliau memberitahu bahawa tak pernah beliau bercakap untuk meninggalkan UMNO. Malah beliau menjadi ahli UMNO dari tahun 1970 lagi. Beliau menjadi ahli UMNO kerana, mahu menjamin dan memperjuangkan masa depan negara kita, Agama, Bangsa dan Negara.

Live Astro Awani

Tan Sri juga menyatakan sokongan rakyat terhadap beliau, kerana berani menentang kemungkaran,

"Rakyat juga menyatakan sokongan terhadap saya, tak kira sama ada saya ahli UMNO atau tidak, tetapi kerana saya berani menentang kemungkaran, tanggung jawab saya, melaksanakan yang hak atau kebenaran, menentang kemungkaran dan kebatilan, itu yang saya lakukan, kerana itu rakyat sokong saya."

Tan Sri juga ada mengulas mengenai dakwaan Azalina mengatakan beliau berkonspirasi untuk jatuhkan Perdana Menteri, jawab beliau.

Apakah dengan mendakwa Perdana Menteri melakukan kesalahan adalah konspirasi? Adakah Pendana Menteri kebal akan undang-undang?

Kami akan siarkan video sidang media ini nanti. - MMFC
-------------------------------------------------------------------------------

Jom berjuang bersama rakan bloggers di Facebook!

Tunjukkan sokongan anda! Sila Like.

No comments:

Post a Comment

Marilah rakyat Malaysia, berikan pendapat anda supaya anda boleh meluahkan apa yang anda fikirkan kepada semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...